Moonsun Organic

Moonsun Organic of Sweden är en prisbelönt holistisk unisex skönhetserie framtagen av Mia Skaug och Jenny Svärdendahl. Dessa ljuvliga produkter är fyllda med aromaterapi för att få maximal effekt på huden. Syftet är att uppnå skönhet som är hållbar både för människan och naturen. Ren lycka för kropp och själ.

Med perfekt sammansättning av noga utvalda råvaror av hög kvalité, kan vi erbjuda en fantastisk ekologiskhudvårdsserie med högklassiga och multifunktionella naturligt väldoftande produkter. Med djup kunskap om både huden och människan ur ett holistiskt synsätt, blir denna serie effektiv på både den fysiska och psykiska delen av människan.

Produkterna är väl genomtänkta för att i stort sätt passa alla olika hudtyper, ålder och även de med problemhud så som tex: acne, rosasia mm. 

Vi anser att skillnaden mellan tex: hand, fot och kroppskräm många gånger inte är så markant. En bra sammansatt naturkosmetisk produkt anser vi ska kunna fylla flera funktioner.

Våra vårdande ansiktsprodukter passar utmärkt att ha runt ögonen, så som att våra kroppsprodukter fungerarperfekt som vårdande fot och handkräm.

Produktserien är baserad på genomtänkta råvaror och aromaterapi. Vilket gör serien adaptogen. Det innebär att produkterna anpassar sig efter vilken hudtyp människan har. Där av passar den här hudvårdsserien båda könen från tidiga tonåren till en åldrande hud dag som natt. Vi har med all vår kunskap och erfarenhet som aroma och naturkosmetiska hudvårdsterapeuter skapat denna serie som vi är mycket stolta över.

Skönhetsserien "Love your skin" består av 10 produkter varav alla utom Beeswax Body Oil är "VEGAN".