Om oss

wildRosen.se är webbutiken för dig som vill använda rena produkter som är baserade på naturliga ingredienser.


Vi föredrar att fokusera på vad produkterna faktiskt innehåller än vad de inte innehåller. Men självklart så innehåller produkterna inga gifter eller kemikalier (sulfater, silikoner, mineraloljor, parabener). De är ekologiska & naturliga och garanterat snälla mot dig, djur & miljö.

Du hittar inga farliga hormonstörande ftalater i någon av produkterna. Alla parfymer kommer ifrån naturliga eteriska oljor. Är du doftkänslig finns flera doftfria alternativ.


Multifunktionella produkter tycker vi är fantastiskt - en produkt till flera användningsområden. En kroppskräm ska kunna användas till kropp, fötter och händer. Tvätta ditt hår och kropp med samma produkt - gör det enkelt! Därför hittar du samma produkter under flera kategorier.


De skönhetsprodukter som vi säljer i butiken är noga utvalda och testade för att vara säkra på att de är riktigt bra produkter! 

Vi vill gärna samarbeta med mindre producenter som har ett högt miljöansvar. I första hand väljer vi att sälja svenska varumärken som är producerade i Sverige. 


Jag som i huvudsak driver butiken heter Nadja och har ett stort intresse för både ekologisk hudvård och ekologisk mat. Jag vill kunna leva i en giftfri tillvaro och extra viktigt för mig är att kunna göra kloka val åt mina barn. Jag har själv scannat av marknaden på jakt efter giftfria produkter i över tio års tid. För mig är det viktigast vad produkterna innehåller, de ska vara fulla med näring och självklart ska de vara ekologiska & naturliga - inget annat!


Har du några frågor eller vill komma i kontakt med oss så tveka inte att höra av dig via kontaktformuläret så återkommer vi inom kort till dig.


Här handlar du enkelt och tryggt hudvårdsprodukter till hela familjen. Välkomna!


Företagsuppgifter: WILD TRADING, Org.nr: 841002-2902 Adress: Kronobergsgatan 24, 36531 Lessebo, Godkänd för F-skatt